Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınla ilişki yaşamak

Rüyada kadınla ilişki yaşamak

Rüyada kadınla ilişki yaşamak para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, huzura kavuşacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, işini büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadınla ilişki yaşamak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan yakınlarınızla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada kadınla ilişki yaşamak yazgısının güzelleşeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına alamet eder.

Rüyada ilişki yaşadığını görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada ilişki yaşamak dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada gay ilişki yaşamak maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, günah işlemeyi terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadınla ilişkiye girdiğini görmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, kötü gidişe dur denileceğine yorulur.

Rüyada kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, farklı kişilerle tanışacağına inanılır.

Rüyada erkek ve kadının ilişkiye girdiğini görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments