Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gay ilişki yaşamak

Rüyada gay ilişki yaşamak

Rüyada gay ilişki yaşamak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada gay ilişki yaşamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine dikkat etmeli, attıkları adımlara göre kendi hamlenizi yapmalısınız.

Rüyada kadınla ilişki yaşamak verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine yorulur.

Rüyada ilişki yaşamak rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilişki yaşadığını görmek beden sağlığının zarar göreceğine, başarılarının devamının geleceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına inanılır.

Rüyada gay ilişki yaşamak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dört mevsim yaşamak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine yorulur.

Rüyada dost hayatı yaşamak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde yaşadığını görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gördüğün bir şeyi gerçekte yaşamak yapılan işte yalnız kalınacağına, kazancın artacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments