Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilişki yaşadığını görmek

Rüyada ilişki yaşadığını görmek

Rüyada ilişki yaşadığını görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, hayırlı terfiler alınacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Rüyada ilişki yaşadığını gördüyseniz:

  • Belli planlarınıza, projelerinize veya ilişkilerinizde derinleşen yaralara karışan kişiler olabilir.

Rüyada kadınla ilişki yaşamak iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gay ilişki yaşamak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine yorulur.

Rüyada ilişki yaşadığını görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ters giden işlerin düzeleceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilişki yaşamak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına alamet eder.

Rüyada atatürkün yaşadığını görmek zor günler geçirileceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüm anı yaşamak kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sınav stresi yaşamak karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalet eder.

Rüyada ölen bir kişinin yaşadığını görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments