Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın yüzünde sakal görmek

Rüyada kadın yüzünde sakal görmek

Rüyada kadın yüzünde sakal görmek geleceğine, mevki makam sahibi olunacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, sorunların sürekli artacağına, umduklarını bulamayacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada kadın yüzünde sakal gördüyseniz:

  • Bazı kişileri fikirlerinizin doğruluğu konusunda ikna etmeniz zor olabileceği gibi, tam tersi bir durumun da olumlu sonuçlanma olasılığı yok gibi duruyor.

Rüyada kadın yüzünde sakal görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada kadının yüzünde sakal çıktığını görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının yüzünde sakal görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına alamet eder.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, şansın yüze güleceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek kazançlı işler yapılacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada yüzünde sakal görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayan yüzünde sakal görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatının yoluna gireceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments