Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının sakallı olduğunu görmek

Rüyada kadının sakallı olduğunu görmek

Rüyada kadının sakallı olduğunu görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının sakallı olduğunu gördüyseniz:

  • İlişkileriniz veya iş birlikleriniz için daha fazla emek harcamalısınız.

Rüyada kadının sakallı olduğunu görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, doğruluğu bulacağına delalettir.

Rüyada kadın sakallı görmek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, helal rızık elde edeceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir kadını sakallı görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, yaşamın kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakallı kadın görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının sakal traş olduğunu görmek güzel günler için yaşayacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada ak sakallı kadın görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kadında sakal görmek sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın sakal traşı olmak bir süre daha sıkıntı çekeceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, rahat erileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments