Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın sakallı görmek

Rüyada kadın sakallı görmek

Rüyada kadın sakallı görmek hem eğleneceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, zor bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın sakallı gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, kadınsanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Rüyada kadını bıyıklı sakal görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kadın sakal traşı olmak rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, rızık bolluğu içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının yüzünde sakal görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına delalet eder.

Rüyada kadın sakalı görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakalları çıkmış kadın görmek küs arkadaşların barışacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadında sakal çıktığını görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kadının sakal traş olduğunu görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada kadında sakal görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments