Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının sakal traş olduğunu görmek

Rüyada kadının sakal traş olduğunu görmek

Rüyada kadının sakal traş olduğunu görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının sakal traş olduğunu gördüyseniz:

  • Sağlık yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada kadının sakalını kesmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada bir kadının sakalının çıktığını görmek borçların gittikçe artacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına alamet eder.

Rüyada kadın sakalı görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, eğlence ve renk geleceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine delalettir.

Rüyada kadında sakal görmek çok kolay bir hayatı olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine alamet etmektedir.

Rüyada sakalı kadın görmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada kadının yüzünde sakal görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sorunlarını çözeceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın sakal traşı olmak rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada kadın beyaz sakal görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments