Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakallı kadın görmek

Rüyada sakallı kadın görmek

Rüyada sakallı kadın görmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sakallı kadın gördüyseniz:

  • Bonkör olmak sadece para harcamak anlamına gelmiyor.

Rüyada kadının kendini sakallı görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kadının sakallarının çıktığını görmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına inanılır.

Rüyada bıyıklı ve sakallı kadın görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz sakallı kadın görmek aldığı borçların katbekat artacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına delalettir.

Rüyada kadında sakal bıyık görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada kadın sakalı görmek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının yüzünde sakal görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine yorulur.

Rüyada kadın beyaz sakal görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments