Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın sakal traşı olmak

Rüyada kadın sakal traşı olmak

Rüyada kadın sakal traşı olmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın sakal traşı olmak gördüyseniz:

  • Yanılsama hissedilen konular netleşiyor.

Rüyada kadında sakal çıktığını görmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına delalettir.

Rüyada beyaz sakallı kadın görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir kadını sakal görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına yorulur.

Rüyada kadının yüzünde sakal görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada kadın beyaz sakal görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının sakalını kesmek yükseleceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, kazancın katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakallı kadın görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada kadının sakalının çıktığını görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, her zaman çok başarılı olacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments