Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadında sakal görmek

Rüyada kadında sakal görmek

Rüyada kadında sakal görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, kendi işine sahip olacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada kadında sakal gördüyseniz:

  • İçinde bulunduğunuz ikilemler dikkat çekiyor.

Rüyada kadın sakallı görmek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın sakal traşı olmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, birçok ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada ölmüş bir kadını sakallı görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, sıkıntı çekeceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada kadının sakallarının çıktığını görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına rivayet eder.

Rüyada bıyıklı ve sakallı kadın görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kadının sakalı olduğunu görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadında sakal çıktığını görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının sakal traş olduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments