Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının saç kestirmek

Rüyada kadının saç kestirmek

Rüyada kadının saç kestirmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, kendine geleceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine delalettir.

Rüyada kadının saç kestirmek gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş veya projelerinize karışan, eleştiren veya şikayet eden kişiler olabilir.

Rüyada kadının saç kestirmek isteklerinin yerine geleceğine, mutlu günler göreceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada saçını kel kestirmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına delalet eder.

Rüyada saçlarını kestirmek istemek büyük bir işin sahibi olacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada saç kestirmek için kuaföre gitmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının saçını kestiğini görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, çok başarılı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada küt saç kestirmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçının yarısını kestirmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına delalettir.

Rüyada saç ucunu kestirmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments