Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanla boşandığını görmek

Rüyada kocanla boşandığını görmek

Rüyada kocanla boşandığını görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, umutlarını kaybedeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kocanla boşandığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden şüphe duyan kişileri haksız çıkartmalısınız.

Rüyada kocasının boşanmak istediğini görmek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına inanılır.

Rüyada kocayla boşanmak malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada boşandığın kocanı görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasıyla boşandığını görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına delalet eder.

Rüyada kocasından boşanmak istemek canının kıymetini bileceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kocanla boşandığını görmek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada boşandığın kocayı görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kocasıyla boşanmak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments