Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının bacağını görmek

Rüyada kadının bacağını görmek

Rüyada kadının bacağını görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, muradın gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin rahat nefes alacağına işarettir.

Rüyada kadının bacağını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseye karşı huysuz davranabilirsiniz.

Rüyada kadının bacaklarını kıllı görmek işlerinde verimin artacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada bir kadının bacaklarını görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kadın bacağı okşamak şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, insanlar arasında yüceleceğine işaret eder.

Rüyada kadının bacağını kıllı görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, sorunların günden güne artacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın bacağı ellemek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, sıkıntılarını atacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının bacaklarını kıllı görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, üzüntülerin biteceğine delalettir.

Rüyada bacaksız kadın görmek kişinin fakirleşeceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine inanılır.

Rüyada kadın bacağına dokunmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments