Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının misafirliğe geldiğini görmek

Rüyada arkadaşının misafirliğe geldiğini görmek

Rüyada arkadaşının misafirliğe geldiğini görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının misafirliğe geldiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda hareketlilik var.

Rüyada arkadaşının misafirliğe geldiğini görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulur.

Rüyada misafir geldiğini görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada misafirin geldiğini görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada evine çok misafir geldiğini görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine inanılır.

Rüyada evine misafir geldiğini görmek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına delalet eder.

Rüyada misafirlerin geldiğini görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine işarettir.

Rüyada misafiri gelmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalettir.

Rüyada eve kalabalık misafir geldiğini görmek hastalanacağına, üzüleceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments