Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadından utanmak

Rüyada kadından utanmak

Rüyada kadından utanmak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kadından utanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan aşırı ilgilerinin veya misafirperverliklerinin gizli bazı nedenleri olabilir.

Rüyada kadından utanmak rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyden utanmak belalı insanlara denk geleceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada utanmak korkmak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, dertlerin aşılacağına işarettir.

Rüyada sevgiliden utanmak ferahlık veren sözler duymaya, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet eder.

Rüyada çok utanmak çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, parasını dikkatli harcayacağına işaret eder.

Rüyada utandığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine alamet eder.

Rüyada namaz kılarken utanmak kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinden utanmak kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments