Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyden utanmak

Rüyada bir şeyden utanmak

Rüyada bir şeyden utanmak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada bir şeyden utanmak gördüyseniz:

  • Kişisel düşüncelerinizin başarınızı engellemesine izin vermeyin.

Rüyada bir şeyden utanmak tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalettir.

Rüyada çok utanmak zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, başarılarının çoğalacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada babadan utanmak çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, tartışma yaşayacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere yorulur.

Rüyada sevdiğinden utanmak sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada insanlardan utanmak karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerinin sarpa saracağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada kadından utanmak maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, işyerini kapatacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kılarken utanmak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, moralin bozulacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneden utanmak ayrılığın sandığından da uzun olacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments