Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden utanmak

Rüyada sevgiliden utanmak

Rüyada sevgiliden utanmak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine inanılır.

Rüyada sevgiliden utanmak gördüyseniz:

  • Maddi hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Rüyada sevgiliden utanmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada çok utanmak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılarken utanmak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada utandığını görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada insanlardan utanmak kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına işaret eder.

Rüyada babadan utanmak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kendinden utanmak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, nimet ve berekete ereceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bir şeyden utanmak gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments