Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada utanmak korkmak

Rüyada utanmak korkmak

Rüyada utanmak korkmak dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada utanmak korkmak gördüyseniz:

  • Parasal konularda biraz dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada utanmak korkmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada kadından utanmak istenmeyen bir yolculuğa, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada kendinden utanmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına yorulmaktadır.

Rüyada insanlardan utanmak arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneden utanmak kısa süreli karlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada çok utanmak çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine işarettir.

Rüyada sevgiliden utanmak güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada bir şeyden utanmak işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments