Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok utanmak

Rüyada çok utanmak

Rüyada çok utanmak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, çok başarılı adımlar atacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada çok utanmak gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmak için geç kalmış sayılmazsınız.

Rüyada birinden utanmak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, ileride çok zengin biri olacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine işarettir.

Rüyada utanmak korkmak duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinden utanmak dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına alamet eder.

Rüyada namaz kılarken utanmak huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliden utanmak çok üst mevkilere geleceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada insanlardan utanmak hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadından utanmak bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada anneden utanmak sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments