Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada utandığını görmek

Rüyada utandığını görmek

Rüyada utandığını görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, insanlara küsüleceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yeni işlere girişileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalettir.

Rüyada utandığını gördüyseniz:

  • Süreci doğru yönetmek için, muhasebeci, avukat, bankacı v.b uzman kişilerden fikir almanız gerekebilir.

Rüyada utanmak korkmak aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına işarettir.

Rüyada babadan utanmak mutluluğunun katlanacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılarken utanmak hayırlı bir döneme girileceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada utandığını görmek üzüntülerinden kurtulacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına işarettir.

Rüyada birinden utanmak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, patron koltuğunda oturacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendinden utanmak önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada insanlardan utanmak can bulacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok utanmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments