Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadından süt emmek

Rüyada kadından süt emmek

Rüyada kadından süt emmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadından süt emmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi savunmasız yakalayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada bir kadından süt emmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına delalet eder.

Rüyada kadından süt emmek malından ve parasından olacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın memesinden süt emmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, malının ve parasının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının memesinden süt emmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada eşinin göğsünden süt emmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, iyi bir kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne sütü emmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, eline büyük paralar geçeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına delalet eder.

Rüyada süt emdiğini görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments