Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadından korkmak

Rüyada kadından korkmak

Rüyada kadından korkmak kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kazanca kavuşacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada kadından korkmak gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması muhtemel olan yeni bir durumdur.

Rüyada yaşlı kadından korkmak tüm isteklerine kavuşacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada bir kadından korkmak maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine rivayet eder.

Rüyada kadından korkmak hayatının afiyette geçeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden korkmak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, insanlarla uyumunun artacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine rivayet eder.

Rüyada tilkiden korkmak dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada ses duyup korkmak mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına işarettir.

Rüyada bağırmak korkmak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılandan korkmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments