Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilkiden korkmak

Rüyada tilkiden korkmak

Rüyada tilkiden korkmak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tilkiden korkmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki belirsizlikleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada tilkiden korkmak hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, amaçlardan sapmaya, küslükleri gidereceğine inanılır.

Rüyada kara tilki görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tilki ölüsü görmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tilkiler görmek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına işarettir.

Rüyada tilki yuvası görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, zor günlerden geçeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş tilki görmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada tilki kovalamak bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına tabir olunur.

Rüyada tilki kurt görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments