Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadından korkmak

Rüyada yaşlı kadından korkmak

Rüyada yaşlı kadından korkmak bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, yükünün hafifleyeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine inanılır.

Rüyada yaşlı kadından korkmak gördüyseniz:

  • Olan biten gelişmeler bazı konularda yaptığınız yanlışları görmenizi veya olması gerektiğinin üzerinde beklenti içerisine girmenin sonuçlarını görmenizi sağlayabilir.

Rüyada yaşlı kadından korkmak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı adamdan korkmak uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadından korkmak darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine işaret eder.

Rüyada kadından korkmak yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bastonlu yaşlı kadın görmek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada çok yaşlı kadın görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada yaşlı kadın akraba görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı ve çirkin kadın görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments