Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı taşlamak

Rüyada yılanı taşlamak

Rüyada yılanı taşlamak dertlerinin sonunun geleceğine, rahat yüzü göreceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine yorulur.

Rüyada yılanı taşlamak gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşın.

Rüyada yılanı taşlamak uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada yılan taşlamak dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kartal taşlamak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına inanılır.

Rüyada birini taşladığını görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına işarettir.

Rüyada çakal taşlamak çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşlamak ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanları taşlamak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini taşlamak anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments