Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın tarafından aldatılmak

Rüyada kadın tarafından aldatılmak

Rüyada kadın tarafından aldatılmak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerinin hızlanacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kadın tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Yaşam biçiminizde veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kadın tarafından aldatılmak makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada sevgilin tarafından aldatıldığını görmek kötü yönde hareket edeceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada koca tarafından aldatıldığını görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşı tarafından aldatılmak endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisi tarafından aldatılmak mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, gülmeye hasret kalacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına alamet eder.

Rüyada kocan tarafından aldatıldığını görmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, özel hayatının renkleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocan tarafından aldatılmak kazancının azalacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisi tarafından aldatılmak rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments