Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocan tarafından aldatıldığını görmek

Rüyada kocan tarafından aldatıldığını görmek

Rüyada kocan tarafından aldatıldığını görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, kişinin fena halde yanılacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, başarılarının çoğalacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocan tarafından aldatıldığını gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya akrabalarınızla ilgili konu ya da problemlerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kocası tarafından aldatılmak Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına rivayet eder.

Rüyada koca tarafından aldatılmak kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, işinde ustalaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocası tarafından aldatıldığını görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, yüzünün de güleceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına yorulur.

Rüyada koca tarafından aldatıldığını görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada kocan tarafından aldatılmak kimden akıl soracağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kocan tarafından aldatıldığını görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kocası tarafından taşlanmak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocası tarafından öpüldüğünü görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments