Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilin tarafından aldatıldığını görmek

Rüyada sevgilin tarafından aldatıldığını görmek

Rüyada sevgilin tarafından aldatıldığını görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, yarar sağlamayacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada sevgilin tarafından aldatıldığını gördüyseniz:

  • Olayları çözümlenmeleri için kendi hallerine bırakıyorsunuz.

Rüyada eski sevgili tarafından aldatılmak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada sevgilin tarafından aldatıldığını görmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilisi tarafından aldatılmak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, el açmayacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliniz tarafından aldatılmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilin tarafından aldatılmak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, güzel günler yaşayacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına işaret eder.

Rüyada sevgili tarafından aldatılmak zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisi tarafından aldatıldığını görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisi tarafından aldatılmak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, acılarını dindireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments