Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisi tarafından aldatılmak

Rüyada sevgilisi tarafından aldatılmak

Rüyada sevgilisi tarafından aldatılmak iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, her geçen gün başarıların artacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, işlerinde başarılı olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisi tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Yeni hobilere başlayabilir, yaratıcılığınızı aktif şekilde ortaya koymak isteyebilirsiniz.

Rüyada sevgilin tarafından aldatıldığını görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, elindeki işi rayına oturtacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisi tarafından aldatıldığını görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından aldatılmak hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, kazancının katbekat artacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından aldatılmayı görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından aldatıldığını görmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisi tarafından aldatılmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisi tarafından aldatılmak deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, zenginliğinin artacağına delalet eder.

Rüyada sevgilin tarafından aldatılmak yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, para kazanmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments