Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın resmi çizmek

Rüyada kadın resmi çizmek

Rüyada kadın resmi çizmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın resmi çizmek gördüyseniz:

  • Tamamlamak istediğiniz işleri tamamlayabilir veya bazı isteklerinizin gerçek olmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada kadın resmi çizmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada göz resmi çizmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına alamet eder.

Rüyada atatürk resmi çizmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada deniz resmi çizmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin resmini çizmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, evdeki nimetin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek resmi çizmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına inanılır.

Rüyada bebek resmi çizmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi resmini çizdirmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, terfi alamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments