Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kadına ilişki görmek

Rüyada kadın kadına ilişki görmek

Rüyada kadın kadına ilişki görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, çok hayırlı haberler alacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın kadına ilişki gördüyseniz:

  • Psikolojik yapınız değişkendir.

Rüyada kadın kadına ilişki görmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine inanılır.

Rüyada bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, kişinin fakirleşeceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın erkek ilişkisi görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadınla ilişkiye girdiğini görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada kadınla erkeğin ilişkiye girdiğini görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments