Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın cinsiyet organı görmek

Rüyada kadın cinsiyet organı görmek

Rüyada kadın cinsiyet organı görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, zafer elde edeceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalettir.

Rüyada kadın cinsiyet organı gördüyseniz:

  • Bilmeniz gereken şey şudurBu fırsatlar karşınıza çıkacaklar.

Rüyada kadın cinsiyet organını görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine inanılır.

Rüyada kadın cinsiyet organı görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin cinsiyet organını görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, yaşam standartlarının artacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının cinsiyet organını görmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına işaret eder.

Rüyada eşinin cinsiyet organını görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, yeni işlere gireceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek cinsiyet organı görmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının cinsiyet organını görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments