Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki başlı sarı yılan görmek

Rüyada iki başlı sarı yılan görmek

Rüyada iki başlı sarı yılan görmek insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada iki başlı sarı yılan gördüyseniz:

  • Kafanızı sorunlardan uzaklaştırmanıza yardımı olabilecek yerlere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada iki başlı sarı yılan görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada çift başlı yılan öldürmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek başlı yılan görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah başlı yılan görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki başlı yılan görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalet eder.

Rüyada üç başlı yılan görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, gelecekte yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yedi başlı yılan görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine inanılır.

Rüyada kedi başlı yılan görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, acı veren kazalara yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments