Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabus görmek

Rüyada kabus görmek

Rüyada kabus görmek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine inanılır.

Rüyada kabus gördüyseniz:

  • Yoksa içinden çok zor çıkılabilecek sorunlarla karşıkarşıya kalabilirsiniz.

Rüyada kabus görerek uyanmak bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine işaret eder.

Rüyada devamlı kabus görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, zor günlerin geride kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına delalettir.

Rüyada her gece kabus görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına yorulur.

Rüyada hep kabus görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına delalettir.

Rüyada kabus görmek esenliği bulacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine alamet eder.

Rüyada sık sık kabus görmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabusla uyanmak kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments