Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabusla uyanmak

Rüyada kabusla uyanmak

Rüyada kabusla uyanmak uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, bir bebek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabusla uyanmak gördüyseniz:

  • Dedim ya, daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Rüyada kabus görerek uyanmak sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kabusla uyanmak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabus görmek maddi gücünü yitireceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada devamlı kabus görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada hep kabus görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına delalettir.

Rüyada her gece kabus görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine yorulur.

Rüyada sık sık kabus görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, hayatını ailesine adayacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada birinin uyandırdığını görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments