Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hep kabus görmek

Rüyada hep kabus görmek

Rüyada hep kabus görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, haram mal yiyip içeceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, çalışmaların beğeni almayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hep kabus gördüyseniz:

  • En iyi anlaşma sunulana kadar bekleyin.

Rüyada hep kabus görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sık sık kabus görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabus görerek uyanmak iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, bol nimete kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada kabusla uyanmak kendisine olan güveninin artacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabus görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada her gece kabus görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada devamlı kabus görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, enerjisini toplayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada hep deniz görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, itibar kaybedeceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments