Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaburga kemik görmek

Rüyada kaburga kemik görmek

Rüyada kaburga kemik görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, günahkâr olacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaburga kemik gördüyseniz:

  • Bazı gerçeklerden sakınmanızın karşı tepkileri sizi zorlayabilir.

Rüyada kaburga kemiği görmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına delalettir.

Rüyada kaburga kemik görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaburga dolması görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına işaret eder.

Rüyada hayvan kaburgası görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, kişinin isteklerine nail olacağına delalet eder.

Rüyada kaburgalı et görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada kaburga yemeği görmek başarılarının bir ömür süreceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına delalettir.

Rüyada kaburga et görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş kaburga görmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, yakında işlerinin aksayacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments