Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaburga dolması görmek

Rüyada kaburga dolması görmek

Rüyada kaburga dolması görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, başarıların çoğalacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kaburga dolması gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızla söyledikleriniz birbirini tutmayabilir.

Rüyada kaburga dolması görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaburga yemeği görmek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaburga kemiği görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, sermayesinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaburga kemik görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine yorulur.

Rüyada kaburgalı et görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına delalet eder.

Rüyada kaburga yemek işlerinde berekete kavuşacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada pişmiş kaburga görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, gelişim içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada kaburga pişirmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments