Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaburga yemeği görmek

Rüyada kaburga yemeği görmek

Rüyada kaburga yemeği görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada kaburga yemeği gördüyseniz:

  • Farklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada kaburga yemeği görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada kaburga yemek kendini bunu başaracağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş kaburga görmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalettir.

Rüyada kaburgalı et görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, her zaman çok üzgün olacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaburga kemiği görmek yüzünü güldüreceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına inanılır.

Rüyada kaburga kemik görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada hayvan kaburgası görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine delalet eder.

Rüyada kaburga et görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments