Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaburgalı et görmek

Rüyada kaburgalı et görmek

Rüyada kaburgalı et görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine inanılır.

Rüyada kaburgalı et gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler var.

Rüyada kaburga et görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada kaburgalı et görmek şükrederek yaşayacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş kaburga eti görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaburga kemiği görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine alamet eder.

Rüyada kaburga yemeği görmek son model arabaya sahip olacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, zahmete ve çileye düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hayvan kaburgası görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun kaburgası görmek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaburga pişirmek ömrünün de uzun olacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, ruhen rahatlığa erileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments