Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaburga et görmek

Rüyada kaburga et görmek

Rüyada kaburga et görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, elde edilecek menfaatlere, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaburga et gördüyseniz:

  • Karışık bir psikolojik içinde olabilirsiniz.

Rüyada kaburgalı et görmek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş kaburga eti görmek çok zor günler yaşayacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada kaburga et görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaburga pişirmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine inanılır.

Rüyada kaburga kemiği görmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına tabir olunur.

Rüyada kaburga kemik görmek umutlarının yarım kalmayacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine yorulur.

Rüyada kaburga yemeği görmek verimliliğinin de artacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine yorulur.

Rüyada kaburga yemek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments