Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaburga kemiği görmek

Rüyada kaburga kemiği görmek

Rüyada kaburga kemiği görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, zenginlik sahibi olunacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine inanılır.

Rüyada kaburga kemiği gördüyseniz:

  • Belli konulara yaklaşımınızı tamamen değiştirebilecek radikal çözümler bulabilirsiniz.

Rüyada kaburga kemiği görmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kaburga kemik görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kaburga yemeği görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada kaburga et görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş kaburga eti görmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada kaburga pişirmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun kaburgası görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, başarılı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada insan kaburgası görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments