Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabrinin kazıldığını görmek

Rüyada kabrinin kazıldığını görmek

Rüyada kabrinin kazıldığını görmek kıdem atlayacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabrinin kazıldığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla size avantaj sağlayacak ileriye yönelik bir yatırım yapabilirsiniz.

Rüyada kabrinin kazıldığını görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada kendi mezarının kazıldığını görmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yolun kazılmış olduğunu görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada kazılan mezar görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine yorulur.

Rüyada evinin kazıldığını görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada bir yerin kazıldığını görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada çukur kazıldığını görmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyu kazıldığını görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments