Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabre su dökmek

Rüyada kabre su dökmek

Rüyada kabre su dökmek sorunlarının azalacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabre su dökmek gördüyseniz:

  • Hazırlıksız veya planlanmamış hareketler, size ya da planlarınıza zarar verebilir.

Rüyada kabre su dökmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, saygın biri olacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına yorulur.

Rüyada tuvalete kovayla su dökmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, eğleneceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağına su dökmek işinde büyük başarı elde edeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateş su dökmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işaret eder.

Rüyada sırtına su dökmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine alamet eder.

Rüyada tasla su dökmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere su dökmek güzel ve doğru işler yapacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan sobaya su dökmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments