Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir içine girmek

Rüyada kabir içine girmek

Rüyada kabir içine girmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kabir içine girmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda duygular ortaya çıkabilir veya işin içine karışabilir.

Rüyada kabir içine girmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabir kazmak çok büyük bir sevinç duyulacağına, geçmişi unutup geleceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabir taşı görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada kabirde bebek görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işaret eder.

Rüyada kabir başında oturmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kabir tamir etmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, sıkılacağı bir haber almaya, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabirde yasin okumak elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş kabir görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments