Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aile ziyareti yapmak

Rüyada aile ziyareti yapmak

Rüyada aile ziyareti yapmak aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine işaret eder.

Rüyada aile ziyareti yapmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri sanki batağa saplanmış gibi duran işleriniz birdenbire yürümeye başlayabilir.

Rüyada aile ziyareti yapmak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta ziyareti yapmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada umre ziyareti yapmak daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayram ziyareti yapmak kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada mezar ziyareti yapmak İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine delalettir.

Rüyada kabir ziyareti yapmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada yatır ziyareti yapmak zenginliğin kapılarının açılacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada türbe ziyareti yapmak manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments