Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabe örtüsü görmek

Rüyada kabe örtüsü görmek

Rüyada kabe örtüsü görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçiminin yerinde olacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kabe örtüsü gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzları, farklı kültürler veya felsefeler ilginizi çekebilir.

Rüyada kabe örtüsü görmek hayatının zaferlerle dolacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabeye örtü örtmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine inanılır.

Rüyada kabe örtüsü almak aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kabe örtüsünü görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabeyi yeşil örtülü görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, çok zor günler yaşayacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabenin örtüsü görmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabeyi beyaz örtülü görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet eder.

Rüyada baş örtülü kadını açık görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments