Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabenin örtüsü görmek

Rüyada kabenin örtüsü görmek

Rüyada kabenin örtüsü görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabenin örtüsü gördüyseniz:

  • Cesaretli olmanız durumunda olası engelleri bertaraf etmeniz daha kolay olabilir.

Rüyada kabeyi yeşil örtülü görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kabeye örtü örtmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabe örtüsü görmek onu borçtan kurtaracağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada kabe örtüsünü görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, hakkıyla kazanca, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabenin örtüsü görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, ister istemez başının belaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabe örtüsü almak uzun ve hayırlı bir ömre, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabeyi beyaz örtülü görmek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dantelli yatak örtüsü görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments