Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabe örtüsünü görmek

Rüyada kabe örtüsünü görmek

Rüyada kabe örtüsünü görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine alamet eder.

Rüyada kabe örtüsünü gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz yerden bir para alabilirsiniz.

Rüyada kabenin örtüsü görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada kabe örtüsü almak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine rivayet eder.

Rüyada kabeyi beyaz örtülü görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabe örtüsünü görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, hanesinin bollukla dolacağına delalet eder.

Rüyada kabeyi yeşil örtülü görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine yorulur.

Rüyada kabeye örtü örtmek iyi halin geleceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine alamet eder.

Rüyada kabe örtüsü görmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada güzel örtü görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments