Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeyi görememek

Rüyada kabeyi görememek

Rüyada kabeyi görememek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabeyi görememek gördüyseniz:

  • Orijinal yatırımlar karlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kabeyi görememek çok büyük işlere adın yazdıracağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada hacca gidip kabeyi görememek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada kabeyi görerek ağlamak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada kabeye gidip görememek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada hacca gitmek ama kabeyi görememek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada kabeye gitmek ama görememek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada hacca gitmek kabeyi görememek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret eder.

Rüyada deniz gören ev almak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments